Kun je shortleasen als ZZP’er?

Categorieën Nieuws

Shortleasen is een populaire optie voor bedrijven en particulieren die flexibiliteit willen in hun autokeuze. Maar hoe zit het eigenlijk met ZZP’ers? Kunnen zij ook gebruik maken van shortlease?

Wat is shortlease?

Voordat we ingaan op de vraag of ZZP’ers kunnen shortleasen, is het belangrijk om te weten wat shortlease precies inhoudt. Shortlease is een tijdelijke leasevorm waarbij je voor een kortere periode een auto least, meestal tussen de 1 en 24 maanden. Het grote voordeel van shortlease is dat je niet vastzit aan lange contracten en snel kunt wisselen van auto.

Shortlease als ZZP’er

Nu terug naar de vraag: kunnen ZZP’ers ook gebruik maken van shortlease? Ja, dat kan zeker! Steeds meer leasemaatschappijen bieden speciale shortlease pakketten aan voor ZZP’ers. Eén van de grootste shortlease aanbieders van zzp shortlease is VWP Shortlease in Nijverdal. Hierbij kun je kiezen uit diverse merken en modellen, afhankelijk van jouw behoeften.

Voordelen van shortlease voor ZZP’ers

Het leasen van een auto via shortlease heeft verschillende voordelen voor ZZP’ers. Zo hoef je geen grote investering te doen in een eigen auto en heb je toch de beschikking over een representatieve auto. Daarnaast zijn alle kosten bij het maandbedrag inbegrepen, zoals onderhoudskosten, verzekering en wegenbelasting.

Ook kun je als ZZP’er snel inspelen op veranderingen in de markt door regelmatig te wisselen van auto. Zo kun je altijd de juiste auto kiezen die past bij jouw werkzaamheden. En wil je meer geld besparen op de auto? Denk dan eens aan occasion lease!

Conclusie

Kortom, als ZZP’er kun je zeker gebruik maken van shortlease. Het biedt flexibiliteit en gemak, zonder dat je hoeft te investeren in een eigen auto. Bovendien zijn er steeds meer leasemaatschappijen die speciale pakketten aanbieden voor ZZP’ers. Dus ben je op zoek naar een tijdelijke leaseauto? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden van shortlease!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *