Dit zijn de 3 beste Volkswagen deals van 2022

Categorieën Nieuws

Als je graag een nieuwe auto koopt en Volkswagen valt goed in de smaak, dan zijn er verschillende aantrekkelijke deals. Je kiest voor een eigen auto, een bedrijfsauto of je kiest voor een Volkswagen private leaseauto. Kies jouw favoriete model, kleur en motor en benut de beste Volkswagen deals van 2022. In dit artikel vind je namelijk de drie beste Volkswagen deals van 2022. Zo rijd jij binnenkort in jouw droomauto.

Waarom kiezen voor Volkswagen?

Volkswagen auto’s staan bekend als betrouwbare en betaalbare auto’s. Als je dus graag op safe speelt en een kleiner budget hebt, is een Volkswagen een geschikte auto voor jou. Wanneer je kiest voor een Volkswagen krijg je echt waar voor je geld. Dat is fijn om te weten, omdat je een auto niet zomaar koopt en het een grote investering is. Lees verder voor de beste Volkswagen deals en Volkswagen Lease deals.

1.      Volkswagen Up!

Een Volkswagen Up! is een erg praktische en goede stadsauto. Het is een erg populaire en niet al te dure auto. Je kiest ervoor om de auto nieuw te kopen, maar ook een private lease is bij deze auto mogelijk. Voor de Volkswagen Up! betaal je minimaal €15.900 als je hem nieuw koopt. Bij een private lease betaal je €279,- bij verschillende leasemaatschappijen en hoef je slechts de tankkosten zelf te betalen.

2.      Volkswagen Golf

Wanneer je een iets grotere auto wil dan de stadsauto Volkswagen Up!, kies je voor de Volkswagen Golf. Vooral voor private lease is de Volkswagen Golf één van de meest populaire auto’s van Nederland. Wanneer je de Volkswagen Golf nieuw koopt, betaal je zo’n €23,500. Wil je de auto als private lease, dan betaal je ongeveer €329,- per maand bij Volkswagen zelf of bij andere leasemaatschappijen.

3.      Volkswagen T-Roc

Als je liever kiest voor een gezinsauto, kies dan voor een Volkswagen T-Roc. Deze auto is een compacte SUV en valt bij veel mensen goed in de smaak. Nieuw betaal je voor deze auto minimaal €25.600, wat een hoog bedrag is. Het is ook mogelijk deze auto private te leasen vanaf €400,- per maand inclusief alle kosten. Dat is een erg goede deal voor een lease auto van Volkswagen.

Zoals je ziet heeft Volkswagen erg goede auto’s die je niet alleen koopt, maar ook least. Kijk goed naar jouw voorkeuren voor een auto en kies voor de beste deal die bij jou past.