Trouwen in een…?

Categorieën Nieuws

Waar heb jij altijd al van gedroomd? Trouwen in een dure mooie auto, in een oude auto, een snelle auto of met paard en wagen? Er zijn veel verschillende manieren om jezelf te laten vervoeren op deze prachtige dag. Maar niet alleen jezelf te vervoeren, ook de gasten die er deze dagen allemaal bij mogen zijn.

Plannen

Als je eenmaal de datum vast hebt staan begin dan gelijk met opschrijven wat er allemaal geregeld moet worden. Ga dan eens goed met elkaar in gesprek en bedenk wat jullie beide willen en zet dit op papier. Vergeet vooral bij het plannen het trouwvervoer niet. Bedenk wat je de gezelligste manier vindt om de gasten te vervoeren. Wil je dat de hele groep tijdens de rit kunnen kletsen, kies dan bijvoorbeeld voor een bus met hapjes en drankjes. Dit is zeker aangeraden als de rit wat langer is. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het persoonlijk te houden door iedereen met een eigen auto te laten rijden.

Als bruidspaar zijnde zal deze dag intensief worden, onderschat dit niet. Het is daarom aangeraden om de momenten die je samen hebt te pakken. Kies ervoor om de gasten een apart vervoer te geven.

Huren

Er zijn veel verschillende bedrijven die speciaal zijn voor het huren van auto’s op een trouwdag. Waaronder het bedrijf trouwauto Amersfoort. Elk bedrijf heeft weer andere soorten auto’s. Begin op tijd met bedenken waar jij je als bruidspaar in ziet zitten. Ga desnoods een proefrit maken en kies niet na één keer kijken gelijk een auto uit. Het is een groot deel van de dag want alle bekende wachten je op en zien je aan komen rijden en de gasten zien je uit en instappen een paar keer op de dag. Onthoud ook goed dat de auto ook op de foto’s er een aantal keer bij zal staan.