Piaggio Zip Angel eye met contrast

Categorieën Nieuws

De Piaggio Zip Angel Eye scooter moet iets vertellen over hoe jij je onderscheidt van anderen. Daarom kan je ervoor kiezen om voor een contrast te gaan. Je kiest dan niet voor een lamp die mooi aansluit bij de lak van de scooter. Je kiest juist voor het tegenovergestelde. In dat geval is de angel eye koplamp – leger groen een leuke optie. Dit past wel ook gewoon mooi bij de uitstraling waar je voor gekozen hebt, maar springt er ook uit. Dat is natuurlijk ook een belangrijke reden om ervoor te willen kiezen als rijder.

De rol van de verlichting
Op het gebied van verlichting kan je met de Piaggio zip Angel Eye alle kanten op. De vormgeving van de koplamp speelt natuurlijk wel een centrale rol. Het is van groot belang om te kiezen voor een angel eye wanneer je iets wilt wat anders is dan al het andere wat je op de weg tegenkomt. Dat daarin ook gebruikgemaakt wordt van led is helemaal aantrekkelijk. Het is juist deze vorm van verlichting die goed past bij moderne scooters. Het licht is simpelweg ook gewoon mooier. Alleen al om die reden kies je er ook voor.

Kiezen voor bijzondere lak
Een ander vlak waarop je je kan onderscheiden met de Piaggio Zip Angel Eye is door een bijzondere lak te kiezen. Juist voor dit model scooter is dat ook goed mogelijk, want deze wordt alleen in bijzondere kleuren geleverd. Legergroen is een goed voorbeeld daarvan. Dit is niet het type kleur dat je vaak tegen zal komen. Terwijl het juist wel een mooi contrast oplevert met bijvoorbeeld de ledverlichting die is toegepast. In dat opzicht is het dan ook de ideale combinatie om voor te gaan. Je bent er zeker van dat jij rijdt op een unieke scooter.

Zelf de extra’s bepalen
Wie een Piaggio Zip Angel Eye in de standaarduitvoering kiest, heeft al een bijzondere scooter in handen. Wie echter helemaal onderscheidend wil zijn, kiest ook voor de toepassing van de nodige extra’s. Daarmee is pas echt te zorgen dat de scooter opvalt tussen alle anderen. Het is natuurlijk ook leuk om iets bijzonders te hebben. Waarbij het gebruiksgemak dan ook nog eens alleen maar groter wordt door de extra’s. Dat is misschien zelfs nog wel belangrijker. Het is goed om hier dan ook goed over na te denken bij het uitkiezen van de extra’s op het voertuig.

Hulp van de specialist krijgen
Wie de Piaggio Zip Angel Eye optimaal wil opbouwen, vraagt daarbij hulp van de kenner. Weten welke extra’s er allemaal te krijgen zijn en wat je hiermee kunt is van grote waarde. Het is dan juist ook mogelijk om op een hele gemakkelijke manier nog meer uit de scooter te halen. Dat gaat ook veel verder dan alleen het kiezen van een bijzondere kleur. Alle mogelijkheden op een rij hebben helpt je bij het bepalen van wat voor jou van belang is. Het is leuk om dit samen met de echte kenner op te bouwen.